badrumsrenovering-stockholm-måleri

Måleri

Letar du efter ett erfaret och yrkeskunnigt måleri i Stockholm med omnejd? Då är det oss du ska kontakta. Våra skickliga hantverkare fixar alla typer av jobb inom måleri – hör av dig med din förfrågan!

Måleri och köksrenovering

Är du i behov av att få ett rum eller kanske hela huset målat? Vi hjälper dig med all typ av måleri på insidan av bostaden.

Våra duktiga målare har inte bara yrkeskunskap utan även gedigen erfarenhet, vilket garanterar dig ett snyggt resultat. Du kan med andra ord anlita oss för att måla om bostaden i samband med exempelvis en köksrenovering i Stockholm. Då använder vi en väggfärg som tål fukt och är slitstarkt för att klara av det vardagliga användandet som uppstår i köket.

Byggfirma med kunden i fokus

För oss är nöjda kunder A och O oavsett vilken tjänst det gäller. Vi är noga med att utgå från dina önskemål och behov när vi planerar och utför jobbet, men våra hantverkare står även tillhands om du behöver guidning.

Behöver du hjälp med att välja rätt färg eller hitta en enhetlig design till din köksinredning? Inga problem, vi ger dig gärna tips och råd i samband med måleri eller renovering. Vi har ett estetiskt öga och ger mer än gärna rekommendationer på vilken färg som passar ditt kök, din personliga stil och den övriga inredningen i bostaden.

Måleriföretag i Stockholm

Aktörer inom måleri och köksrenovering i Stockholm finns det gott om, men det som utmärker Montenegros Golv & Måleri är vårt fokus på kvalitet. Vi snålar aldrig när det gäller att leverera ett snyggt och korrekt utfört jobb.

Precision och noggrannhet är ledord när vi jobbar och du är garanterad ett förstklassigt resultat. Vi är proffs på måleri, men vi är en byggfirma som erbjuder ett komplett utbud av renoveringstjänster. Bland annat köksrenovering i Stockholm. Varmt välkommen att höra av dig för att prata närmare kring dina behov och önskemål.

Mer måleri för pengarna

Vi månar om dig som kund och vill att din investering ska kännas värdefull på flera plan. Därför erbjuder vi inte bara hög kvalitet utan även rimliga priser på våra tjänster. Du får helt enkelt mycket för pengarna när du anlitar våra målare för måleri och anlitar våra hantverkare för köksrenovering i Stockholm.

Att du dessutom har rätt att nyttja rot-avdrag på köpta renoveringstjänster inom bygg och måleri gör inte saken sämre. Ditt slutpris hamnar på en betydligt lägre nivå och är därmed en riktigt gynnsam investering. Är du intresserad av rot-avdrag? Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur det fungerar i praktiken. Vi ser till att avdraget appliceras direkt på din slutfaktura från oss!

För att din köksrenovering i Stockholm eller övrigt måleri i bostaden ska bli korrekt utfört är det bra att överlåta arbetet till våra hantverkare. Vi har den erfarenhet, kunskap och expertis som behövs för att arbetet ska hålla hög kvalité.

Yrkeskunniga målare erbjuder bra pris på måleri

Om du har några frågor eller funderingar inför ditt kommande måleri är du välkommen att kontakta oss. Då kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig kombinera din köksrenovering i Stockholm med ett komplett måleri av bostaden.

Utöver hög kvalité och förstklassig service erbjuder vi även ett bra pris på måleri. Begär en offert redan idag för ett bra pris baserat på dina önskemål! Som privatperson får du inte missa möjligheten att använda ROT-avdraget vid måleri eller köksrenovering i Stockholm. Då kan du spara pengar för en extra prisvärd tjänst.

Komplett måleri för dig som vill måla om hemma. Vi rekommenderar rätt väggfärg utifrån dina önskemål och krav – Till ett bra pris!