stockholm-köksrenovering-kök

Köksrenovering

Om det är något vi kan är det kök och att uppfylla dina önskemål vid en köksrenovering i Stockholm. Är det en expert på köksrenovering du är på jakt efter har du med andra ord hittat helt rätt.

Erfaret team av hantverkare

Vi räknar med ett yrkeskunnigt personalteam bestående av välutbildade och erfarna snickare, målare och hantverkare. Oavsett om du anlitar oss för en köksrenovering eller som måleriföretag kan du lita på att jobbet blir korrekt utfört samt enligt överenskommelse.

Nöjda kunder är viktigt för oss och vårt professionella team gör allt för att dina behov och önskemål ska bli uppfyllda. Bland våra kunder finns allt från privatpersoner och företag till institutioner och entreprenörer.

Med fokus på detaljer

Det är kanske inte något unikt att kalla oss för renoveringsföretag, men något som skiljer oss från mängden av byggfirmor är vårt sinne för detaljer. Vi har helt enkelt förmågan att få till en köksinredning helt i din smak, men som även känns rätt rent designmässigt.

Våra snickare har ett öga för design och detalj på alla plan. Något som är en trygghet för dig när du anlitar oss för hjälp med din köksrenovering i Stockholm. Vi är ärliga i vår yrkesroll och tar fram en lösning som passar din idé, men som även är hållbar och funktionell. Vi är även behjälpliga när du vill måla om köket. Med vår skicklighet inom måleri kan vi leverera ett förstklassigt resultat både när det gäller planering och utförande.

Prisvärt måleri och renovering av kök

Goda kundrelationer är något vi strävar efter i alla led. Vi ger dig alltid ett trevligt bemötande från första början och du kan räkna med transparens genom hela projektet. Ett rimligt pris på våra tjänster inom köksrenovering i Stockholm ser vi som en självklarhet och din offert från oss innehåller inga dolda kostnader.

Visste du att vår köksrenovering, måleri och snickeri är avdragsgilla? Vi ger dig möjligheten att nyttja rot-avdrag på dina köpta tjänster, vilket innebär ett betydligt billigare pris för renovering. Nämn din önskan om rot-avdrag redan i en tidig dialog så ser vi till att applicera det på din slutfaktura. Du behöver alltså själv inte krångla med papper – vi fixar hela den biten.

Erfarna hantverkare som möter dig personligen

Om du vill påbörja en köksrenovering i Stockholm är det många moment som måste prioriteras lika mycket. Då köket räknas som ett våtutrymme med alla vattenrör och mängd fukt som samlas ställer det höga krav på vår skicklighet som hantverkare. Vi är noga med att kvalitetssäkra varje moment i arbetet.

  • Vi inleder varje köksrenovering med en första kontakt via vårt kontaktformulär, via telefon eller mejl.
  • Därefter kommer vi boka in ett personligt kundmöte. Då får vi en möjlighet att berätta mer om hur vi kan hjälpa dig uppfylla dina visioner vid köksrenoveringen.
  • Vi baserar vår offert på dina önskemål och det arbete som du vill få utfört. Om du önskar använda ROT-avdraget för denna köksrenovering i Stockholm kommer avdraget tydligt framgå.

Vi renoverar ditt kök till bra pris med ROT-avdraget

En köksrenovering är en investering i bostaden. Både ekonomiskt då en renovering höjer värdet men även utseendemässigt då köket får ett välförtjänt lyft. Du är välkommen att anlita våra hantverkare för din köksrenovering i Stockholm. Då kan vi garantera ett korrekt utfört arbete i linje med branschens regler.

Om du vill få ett bra pris på vår köksrenovering i Stockholm ska du kontakta oss för en offert. Vi baserar vårt pris på det arbete du vill få utfört utan dolda avgifter eller andra oväntade överraskningar.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget för upp till 50 000 kronors avdrag på arbetskostnaden.

Vi hjälper dig med din köksrenovering från början till slut. Vi inleder arbetet med ett personligt möte och slutbesiktning ingår alltid.