Om oss

Är du på jakt efter erfarna målare, snickare och golvslipare i Stockholm? Då har du hittat rätt – vi hjälper dig att göra verklighet av din renoveringsdröm oavsett om det handlar om ett måleri eller en köksrenovering i Stockholm. Vi är ett renoveringsföretag där både kvalitet och kund alltid kommer i första hand!

Prisvärda tjänster inom måleri och renovering i Stockholm

För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd på alla plan, även när det kommer till priset. Oavsett om vi utför en köksrenovering i Stockholm eller ett måleri kan du räkna med ett bra pris för arbetet. Värt att betona är att vi aldrig snålar på kvaliteten trots våra förmånliga priser.

För din trygghet ger vi dig även fem års garanti på alla utförda jobb inom måleri, snickeri, golv eller bygg. Du har dessutom möjlighet att nyttja rot-avdrag när du köper någon av våra tjänster inom renovering.

Om du vill träffa oss personligen är du varmt välkommen att ringa till oss för att boka ett personligt möte. Då kan vi prata mer om dina idéer, tankar och vision kring din köksrenovering i Stockholm.