Kontakt

Vid en köksrenovering i Stockholm kan våra hantverkare vara behjälpliga under arbetet. Vi är ett komplett byggföretag inom renovering och ombyggnad. Kontakta oss för mer information!

Byggföretag med snabb service

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, institutioner och entreprenörer i Stockholm med omnejd. När du väljer oss kan du lita på snabb service där vi omgående tar oss an ditt projekt och planerar jobbet. Hör av dig så ser vi över dina behov och tar fram en anpassad lösning!

Kontakta oss för att få svar på alla dina frågor inför din köksrenovering i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av branschen och kan ge råd och rekommendationer utifrån branschens riktlinjer. En köksrenovering ställer höga krav på korrekt utfört arbete och skicklighet vilket är en bra anledning att kontakta oss innan du påbörjar renoveringen på egen hand.

Använd kontaktformuläret här på hemsidan, hör av dig via telefon eller skicka iväg ett mejl för att komma i kontakt med oss. Någon av våra medarbetare återkommer inom kort med svar på alla dina frågor.